Gå till innehåll

Träning

Vad kan man göra själv för att må bra och för att få ett effektivt resultat för att motverka stress och sjukdomar? Svaret är träning som innefattar både kondition och styrka och många tror att man måste gå på gym regelbundet, men det behövs inte. Den stora utmaningen är att få in en träningsrutin och det kan underlätta genom att man hänger upp det på en annan daglig rutin.

Konditionen behöver ditt hjärta, din viktigaste muskel, när du tränar ökar syret i blodet och hjärtat behöver inte arbeta så hårt, puls och blodtryck går ner, du orkar mer, klarar stress bättre.

Rätt pulsnivå är enkelt att räkna ut, så vet du till exempel att din snabba promenad, cykeltur eller joggingrunda gav dig konditionseffekt!

Muskelstyrkan inte minst  i rygg och axlar är viktigare än någonsin med tanke på att arbetsmiljön vid datorerna tvingar oss till att bli mer och mer stillasittande hemma och på jobbet.Man vet att om man ha en god muskelstyrka runt bärande leder som till exempel knäna minskar belastningen i leden vilket är en mycket positiv effekt.

Styrka, rörlighet samt stretching som är individanpassat, effektivt och snabbt är det bästa botemedlet!

Funktionsbedömning — 45 min

Genomgång och bedömning av muskelstyrka samt muskelstramhet och rörlighet i leder, rygg, nacke.
Individuellt utformat träningsprogram utifrån resultatet.

495 :-

Uppföljning av Träningsprogrammet — 60 min

150 :-

Konditionstest på cykel — 45 min

495 :-

Köp hela paketet

900 :-


Välkommen att boka. Öppettider Måndagar och fredagar 9-18, helger och kvällar efter överenskommelse.